Öne Çıkanlar Dünya Ekonomik Forumu DSÖ Müslüman YouTube Yahdiler

DAVACILARIN ÇOĞU ÖLDÜ!

5gvirusnews Haber Merkezi Columbia / 2 Ekim 2022

Günümüzde çok konuşulan 5G’nin en önemli temel davası 21 yıl önce başladı. Dava Murray v. Motorola, dava no. 2001 CA 008479 B, DC Superior olarak kayıtlara geçti.

Davaya göre (bkz) telekomünikasyon endüstrisi, yani cep telefonu üreticileri, güvenlik endişelerini bastırdı ve güvenlik araştırmalarını, “piyasa dostu”  hale getirmek için, gerçekleri gizledi. Davacı olanlarda Walker ise yaşadıklarını, "nöbetler, görsel auralar, aşırı yorgunluk, migren, ışığa duyarlılık, hafıza sorunları, psikolojik ve duygusal stres, kaygı ve depresyon" gibi ciddi semptomlar yaşadığını iddia etti. Dava sürecinde yaşamını kaybeden bay Walker'ın eşi April Marie Walker ise telekom endüstrisinin sırlarını açığa çıkarmak için davaları yakından takip ediyor.

Hatırlayacak olursak, (bkz) Türkiye’de ilk kez 5gvirusnews de 5 Ekim 2020 tarihinde, “BİZİM İÇİN ÖLDÜ!, Cep Telefonu Rus Ruleti (2001), 5G Rus Ruleti (2020)” başlıkları ile yayınlanan haberde, “Cep telefonlarını test eden Robert Kane ile birlikte 4 gönüllü mühendis, kablosuz radyasyon testine tabi tutuldu. Sonra da hepsinin beyin tümörleri gelişti ve öldüğü anlatılmıştı. İşte o ölümlere neden olan Motorola ile birlikte, Verizon, Sprint, AT&T, T-Mobile, Bell South, Bell Atlantic, Qualcomm, Samsung, SONY, Sanyo, Nokia, CTIA, FCC ve düzinelerce diğer telekom şirketleri yargı önüne çıkacaklardı. Nihayet Mahkem Yargıç Irving ile duruşmaya 12 Eylül'de başladı ve 30 Eylül'e kadar sürdü.

Dava 2001 ve 2002'de, cep telefonlarının beyin kanserine yakalanan Michael Patrick Murray ve diğer beş kişi tarafından açıldı.

2010 ve 2011'de yedi beyin kanseri kurbanı daha davaya katıldı. Şu anda davacı sayısı 80'i aşıyor. Sektör sanıklarının geciktirme taktikleri ve temyizleri nedeniyle, bu dava 21 yıl boyunca bir mahkemeden diğerine gidip geldi. Davacıların çoğu bu arada öldü.

Kanıtlar ve bilirkişi ifadesi bu haftadan itibaren alınmaya başlandı ve daha sonra, ek gecikmeler olmaksızın, dava nihayet jüri önüne çıkacak. Jürinin kararı artık hepimiz için çok önemli. Çünkü artık 5G’nin yaydığı hız ve milimetrik radyasyon çok daha fazla DNA’larımız zarar verdiği gerçeği var.

Anahtar Kelimeler:
5GMotorolaSamsung
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.