Öne Çıkanlar YouTube Prof. Dr. Selim ŞEKER Robert W Malone DSÖ AFİK Grup

TRUMP YA DÜNYA LİDERİ OLACAK YA DA SADDAM GİBİ BEDEL ÖDEYECEK

Yazan Muammer KARABULUT

ABD Başkanı Donald Trump, ülkesinin Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) maddi yardımlarını durdurduğunu açıkladı. ABD'nin bu süreçte WHO'yla ilgili bir soruşturma yürüteceğini de söyledi. Trump bu soruşturmanın,  “WHO'nun koronavirüsün yayılmasını gizlemesine ve süreci iyi yönetmemesine yönelik olacak" dedi.

Son dönemde WHO'ya yönelik eleştirilerini düzenli olarak artırarak küresel güçleri hedefine alan  Trump basın toplantısında, "Örgütün kimsenin inanamayacağı düzeyde sorunları var." diye konuştu.

Doğal olarak Trump’ın açıklamalarına yanıt ise Microsoft'un kurucusu Bill Gates’den geldi.  Trump'ın WHO kararını  Gates Twitter'da eleştirdi. Gates,  "Küresel bir sağlık krizi yaşanırken Dünya Sağlık Örgütü'nün fonlamasını durdurma fikri, kulağa geldiği kadar tehlikeli. WHO'nun görevi Covid-19'un yayılımını yavaşlatmak ve eğer çalışlmaları durdurulursa onların yerini alabilecek başka bir kuruluş da yok. Dünya'nın WHO'ya her zamankinden çok ihtiyacı var." dedi.

Donald Trump  WHO’yu eleştirirken yanıtın Bill Gates'ten gelmesi, ABD’nin WHO’ya yardımları kestiğini açıklaması, dünya’da yaşanan koronavirüs salgının arkasında ki  gerçekleri de araladı.

Bill Gates Twitter’den verdiği açıklama Trump’ın,  ÇİN ve   kürselcileri ile aynı anda savaştığını da ortaya çıkartı.

Trump  için bundan sonraki süreç,  Saddam’ın Irak’ta yaşadıklarından farksız duruma getirdi.

Koronavirüs ile başlayan yeni dünya düzeni her şeyi alt üst ederek devam ediyor.  15 Nisan 2020

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gökhan 4 yıl önce

sizlere nasıl destek verebiliriz

Avatar
Anıl 1 yıl önce

Amerika başkanlığını kaybederek bedeli ödedi. Kaybettirilerek yada..