Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Georges MAROVİTCH Chabad

YARIN KİMSE, “ALDATILDIK” DEMESİN

5GVirusnews Haber Merkezi Wuhan/18 Ağustos 2020

Yarın bu korona ve insanların sağlığını bozan, açıkçası aptal yerine koyan tedbirler konusunda başta dünyadaki hükümetler, Sağlık Bakanlıkları olmak üzere  sağlık birimleri, konuyla ilgili TV’lerde haber programı  sunanlar ve bilim adına konuşma yapanların artık, “ALDATILDIK” deme şansları kalmadı.

Çünkü DSÖ’nün direktifleri ile resmen dalga geçer gibi ikinci dalgayı da başlattılar. Öyle bir başlattılar ki,  ikinci dalganın şerefine sözde virüsün yayılmasının  yolda bayılma ile ortaya çıktığı, o müthiş korku ile birlikte  tüm kuralların başlangıç yeri olan  Çin’in Wuhan kentinde maskesiz ve sosyal mesafe olmaksızın partiler verilmeye başlandı. Ama diğer tarafta, 1.400 milyon nüfuslu Çin’de virüs çıktığını unutanlar,  hala insanlar korkutmaya devam ediyor.

Bahsettikleri virüsün  olmadığı, bütün senaryonun 5G’nin üzerine kurulduğu gerçeği Wuhan’daki bu görüntüler ile o kadar güçlü karşılarında durmasına rağmen, kendi ikballerini düşünerek görmezden geliyorlar.  

Ve açıklarını kapatmak için de virüs ile adeta dans yapıyorlar.

Not: Kapaktaki bu fotoğraf  ve diğerleri  STR / AFP'ye ait olup 15 Ağustos 2020'de çekildi. Çin'in merkezi Hubei eyaletindeki Wuhan'da bir yüzme havuzunda serinledikleri sırada bir performans izleyen insanları gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülizar Ağdemir 4 yıl önce

Çevremizde kovid 19 olup tedaviye geç başlandığı için vedatceden insanlar var kim doğru kim yalan söylüyor bilmiyorum yavhercekten samimi siniz yada insanların tedavi görmesi istemiyor ölüm sayısı artsın hükümet zorda kalsın istiyorsunuz

Avatar
Anlamadığım insanların gözüne soktukları halde bu ünsanlar nasıl aldanıyor . Medya beyinliler , akılları medyadan duyduklarından başka birleye akletmeyen değişik bir nesil olduk . 4 yıl önce

Anlamadığım insanların gözüne soktukları halde bu İnsanlar nasıl aldanıyor . Medya beyinliler , akılları medyadan duyduklarından başka birşeye akletmeyen değişik bir nesil olduk . İnsan biraz kannaat kullanmalı anlatılanlarla gördükleriniz aynımı ??

Avatar
şevket 4 yıl önce

bugün bir doktorun tedavi hikayesini dinledim test + çıkınca hemen muhteşem haplarla tedavisine başlanıyor fayda vermeyince başka muhteşem haplara başvuruyorlar yine tayda vermeyince Yoğun bakıma alınıyor 5 kez Plazma Veriliyor ve kurtuluyor tedavi metodunu Dsö yönetiyor vücut direnci güçlendirilip ateşi düşünülmemesi gereken hastalar ateşi düşünülerek hapla tedavi edilmeye çalışıyor ve sonuç ortada korku tellallığı daha da büyüyor küresel soygunun zemini hazırlanıyor Uyumaya devam edebilirsiniz