Öne Çıkanlar Domuz Gribi Edward Bernays ACE2 SİBORG BOLSONARA

UYDUDAN GÖRÜNEN CHABAD YERLEŞİMLERİ  

Yazan Muammer KARABULUT

Yarın çocuklarınız KKTC’de yaşayacak yer bulamayacak!

Dünya kamuoyu ilk önce Gazze ile birlikte dünyayı saran, sihirli harflerinden oluşan antisemitsizime sığınma ve saklanma duvarlarının çöktüğünü gördü. Enkazın altında kalanlar, bu sefer görünmemek için en çok başvurdukları Hitler tekniği olarak da bilinen “büyük yalan” çadırlarına sığındılar. Güya Hamas saldırmış, ellerinde rehine varmış, yeraltı tünellerine saklanıyorlarmış. Onun için Gazze yerle bir edilirken büyünce Hamas militanı olacak çocuklar da öldürülmeliymiş.   

Dünya ölçeğinde bu kirli oyunu küçük ölçekte birebir KKTC’de izliyoruz. Girne’ye 2008 yılında Chaim Hillel Azimov’u atayarak başladılar. O da kaldığı örgüt evine astığı, “Kuzey Kıbrıs CHABAD Yahudi Merkezi”  yazılı tabelanın kaldırılması ile deşifre oldu. Sonra CHABAD’ın, KKTC’nin her yerinde hissedilen, İskele, Gaziveren, Lefke, Tatlısu ve Esentepe gibi yerlerde görünen yapılanmanın mimarı olduğu da anlaşıldı. KKTC halkının çoğu  adeta tapulu işgalle karşı karşıya kaldığını gördü. Şimdi CHABAD çetesi, büyük yalanlarla uydudan dahi gözüken inşaatlarının üstünü örtmeye çalışırken, onlarla işbirliği yapanlar ve bir de sessiz kalanlar var.

KKTC’deki inşaatların temelleri Gazze’deki katliamı da organize eden, soykırımcı ve çocuk katili CHABAD ile atıldı.

İnşaat yapımını üstelenenlerin başında, KKTC’de binlerce konut yapan Afik Grup ve grubun başında da Simon Mistriel Aykut ve Simon’un ikinci eşinden olma Yaacov Afik var. Her ikisi de CHABAD mensubu, İsrail ve aynı zamanda KKTC vatandaşı.

Aşağıdaki resimler 20 Aralık 2009 yılında CHABAD’ın haber sitesinde yayınlandı. Haberde, “Haham Chaim Hillel Azimov'un yönettiği Kuzey Kıbrıs Çabad'da, Devorah Leah Azimov'un(eşi) hazırladığı Latkes'i öven katılımcılarla birçok etkinlik ve Menora (9 kolu şamdan) aydınlatması” olduğu yazılı.(bkz)

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yalnızca, “Kuzey Kıbrıs” diyen CHABAD’ın 2009 yılında yayınladıkları resimler;

Simon Mistriel Aykut ve 2. Eşi. Sol arkada olan ise Simon’un ortağı 2. Eşinden olma Yaacov Afik.

Chaim Hillel Azimov ve  Simon Mistriel Aykut beraberliği yıl 2009  

KKTC’de CHABAD yok denilen Chaim Hillel Azimov’un kartvizitleri.

Emlak pazarlayan CHABAD örgüt temsilicisi Chaim Hillel Azimov 9 kollu Menora’yu diktiği yer Girne Remax!

Sattığı evi kutsayan Chaim Hillel Azimov

Sonuç; KKTC’de soykırımcı, çocuk katili ve Netanyahu’ya Gazze’ye girme emrini veren, taş üstünde taş kalmayacak diyen CHABAD örgütlü taşınmaz alıyor! Yarın çocuklarınız KKTC’de yaşayacak yer bulamayacak!

(*)Latke, Aşkenaz Yahudi mutfağında geleneksel olarak Hanuka'yı kutlamak için hazırlanan bir tür patatesli gözleme veya börektir. Latkes patates dışındaki peynir, soğan, havuç, kabak gibi malzemelerle de yapılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.