Öne Çıkanlar İlker İpekdal REPLİKON AŞILAR BIRD FLU Nursultan DSÖ

Sırada ne var?

Yazan Abdurrahman DİLİPAK

Yeryüzünde bir cennet ve ebedi bir hayat ninnileri ile uyutulan bir toplum, adım adım cehenneme doğru ilerliyor..

Şeytan zaferini kutlamaya hazırlanıyor. Sırada ne var merak ediyorsanız, Covid 19, 21 devam edecek, hem de çeşitlenerek.

Biliyorsunuz tanı kitleri sahte. Sürekli mutasyona uğrayan bir mikrobu nasıl izole edeceksiniz. Daha mikrobu tanımadan ve onu izale etmeden nasıl ilaç ya da aşı üreteceksiniz.

DSÖ’ün başındaki adam sahtekar, sapık bir katil çıktı. Siz onun ayak izlerinden ilerleyerek nereye varacağınızı sanıyorsunuz. O adam Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılanması sözkonusu olan bir katliamın sorumlusu olmakla suçlanıyor. FDA ondan da beter. Demokrasi maskeli sultan bağırdı, “ya fetvayı (afedersiniz, gönderdiğim aşı izin onay’ını) gönder, ya da kelleni!

Sırada siber pandemi var. Siber saldırıların işaret fişeği 18 Aralıkta ateşlendi. Olacakları söyleyeyim. Ben kahin değilim. Bir plandan söz ediyorum. Bir bilgiye dayalı söyleyeceklerim. Bu onların planı. Dilerim planları gerçek olmaz.

Güneşteki patlama daha düşük seviyede gerçekleşti. Yeni patlamalar da olabilir. Ama birileri işi şansa bırakmak istemiyor. Siber pandemi olarak tanımlanabilecek bir takım siber saldırılar yaşanacak. Bu saldırılar terör saldırı gibi gösterilebilir. 11 Eylülü hatırlayın. İkiz kulelerin vurulması Irakı işgalin bahanesi yapılmıştı. ABD’ye yapılan siber saldırıların arkası gelecek ve ABD’de bir takım ülkeleri hedef alarak onlara, o hedef ülkelerdeki bir takım merkezlere saldıracak. Elektrik santrallerini, Trafoları çalışamaz hale getirecekler. Bu başta sağlık olmak üzere, ekonomi ve hayatın bütün alanlarında çok büyük krizlere sebeb olacak. Saldırı sonrası çözüm hazır. Global bir güvenlik ağı için, saldırıya hedef olan ülkelerin, datalarını Global sisteme açmaları ve onların siber güvenlik ağına dahil olmaları.

Minareyi çalmaya hazırlananlar kılıfını hazırlamışlar. Bizim gibi ülkelerin en güvenilir sistemleri bile bu Quantom teknolojisi ile süper bilgisayarlar tarafından birkaç saniyede hacklenebilir. Bu sisteme dahil olmazsanız, zaten o hacker grublar, o ülkelerin sistemlerine girip dataları herkese açacaklar, silecekler. CoVID örneğinde olduğu gibi “ölümü gösterip hastalığa razı edecekler”. Bu onların planı. Elbette Allah’ın da bir hükmü var. Eğer biz direnmekten vazgeçer, Allah’ın ipini bırakırsak, Allah da onları başımıza musallat eder.

Evet, Global Heealth Pass. Yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sırada Global Performance Pass. var. Sanal para da bu planın bir parçası. Global dolar operasyonu bir çok ülkenin döviz rezervlerini bitirecek.

2021’in en sıcak gündemi, Global resetle birlikte, Global iklim

Fosil yakıtlar, karbon salınımı en çok konuşulacak konuların başında gelecek. Buzullardaki erime ve buna bağlı sıcak su akıntıları ve iklim değişikliği, buzullardan sıcak sulara taşınacak kristalleşmiş canlı organizmaların, canlılar tarafından yutulması sonucu ortaya çıkacak yeni sorunlar, CoVID’den çok daha fazla tartışılacak.

CoVID zaten tam bir skandal. Yeni yılla birlikte yayınlanacak yıllık sağlık ve ölüm istatistikleri ile dünya bir şok yaşayacak gibi görünüyor.

Biz aşıyı tartışırken başkaları başka komplolar peşindeydi. Gözümüze CoVID’i çok yaklaştırınca arkasında kocaman bir ormanı kaybediyoruz.

Bu haftalık da bu kadar..

Selam ve dua ile.

Anahtar Kelimeler:
DSÖFDACovid 19
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeynep Arıcan 3 yıl önce

Ümitsizlik ile ümit arasına şıkıştırıldık!

Avatar
Sebiha ÖZYILDIRIM 3 yıl önce

Allah ın da bir planı vardır elbet...