Öne Çıkanlar Russia Starlik DSÖ Dr Tess Lawrie . AFİK

DAVA ADAMI

“Bizi yönetmesi için seçilmemiş Dünya Ekonomik Forumu'na ihtiyacımız yok. Onlar kendilerini bile yönetemezler.”

5gvirusnews Haber Merkezi Washington / 19 Ağustos 2022

mRNA sıvıları ile ilgili ilk çalışmaları başlatan Dr. Robert Malone’nin ilaç şirketlerini eleştirmesi, kendisinin tarihten silmek, entelektüel ve bilimsel katkılarını reddetmek için ortak bir çaba gösterilmesin de neden oldu.

En korkunç suçlulardan birisini de Washington Post başlattı.  

Malone bugün yazdığı makalesinde bunu bir tuzak olarak görüyor.

Washington Post Malone’nin DC'de katıldığı mitingindeki konuşmasını itibarsızlaştırarak devlet karşıtı, aşı ve görev karşıtı göstererek kendisini yalancı olarak gösterdi.

Malone’nin "Genetik covid aşıları” dediği mRNA sıvılarının çalışmadığını söylediğine vurgu yapılarak,  bunun da yanlış ve tehlikeli bilgi olduğu yazıldı.

Dr. Malone'un “iddiaları ve önerileri, komplo teorisiydi. Yani küresel medya bütün silahlarını Malone’ye doğrultmuş buna da Washington Post öncülük yapmıştı.

Malone yılmadı dünyanın her yerine ulaşabildiği kadar ulaştı. İyileştirmeye kendini adamış bir doktor olarak kalbini açtı.

Ve “ üç basit kelime ile geliyorum” dedi. Dürüst insanların ruhunda her kelime bir çan gibi çalar.

Dürüstlük. Onur. Toplum.

Dürüstlük, söyledikleriniz, nasıl yaşadığınız ve başkalarına nasıl davrandığınız konusunda gerçeğe bağlılıktır.

Onur, kendimize, birbirimize ve içinde yaşadığımız dünyaya saygı duymaktan doğar.

Toplum, bizi birbirimize bağlayan, yaşamımıza amaç ve anlam veren şeydir.

Roma Katolik Kilisesi'nin doktoru Saint Augustine, “Gerçek bir Aslan gibidir. Bunu savunmak zorunda değilsin. Bırak gitsin. Kendini savunacak." Sözünü de hatırlatan Malone yazısında;

Savaş vurguncu entrikalara karşı bir savaşçı olan Harry Truman, ünlü bir şekilde “Sadece gerçeği söylüyorum ve bunun cehennem olduğunu düşünüyorlar” dedi.

Palo Alto'da doğdum, Goleta California'da büyüdüm ama doğum durumuma döndüğümde onu zar zor tanıdım. Gençliğimin açık, özgürlüğü seven toplumuna ne oldu? İfade özgürlüğü neden karalanıyor ve Los Angeles Times neden hiçbir kanıt olmadan insanları Nazi olarak etiketleme ihtiyacı hissediyor? Nazilerin iktidara solcu bir parti olarak geldiklerini ve yükselişlerinin alameti farikasının insanları kontrol etmek için sansür, propaganda ve Kitle Oluşum Psikozunun agresif kullanımı olduğunu unutuyorlar mı?

Şimdi pişman olduğum, Obama ve Biden kampanyalarına bağışta bulundum. Son iki yılda, özellikle burada, Dünya Ekonomik Forumu tarafından eğitilmiş Vali Gavin Newsome yönetimindeki Kaliforniya'da gördüklerim görülmüş olamaz. Şimdi Uniparty onu Başkan için zorlamak istiyor. Kendisi ve partisi totaliter yetkilerini ve yasalarını genişletmeden önce durdurulması gerekiyor. Tıbbi bir acil durum yoktur. Kaliforniya Demokrat partisinin ve DEF müttefiklerinin bize dayatmak istediği bu yasaların hiçbir gerekçesi yok.

Bu benim gerçeğim ve bunun apaçık olduğuna inanıyorum.

SARS-CoV-2 ve COVID-19'a halk sağlığı tepkisini politize etmemeliydik, ama işte buradayız. Dünya Ekonomik Forumu parti çizgisinin takipçileri tarafından yapılan da budur.

Genetik COVID aşıları ile ilgili olarak, bilim yerleşmiştir.

Omicron'un bulaşmasını, çoğalmasını ve yayılmasını önlemek için çalışmıyorlar ve tamamen güvenli değiller.

Bu aşılar farklı bir virüs olan Wuhan suşu için tasarlandı. Yaşlılarımızı korumak için anlamlı olup olmadığı ve orijinal virüsten zayıf olup olmadığı önemsizdir. O halde bunun hakkında tartışmayı bırakalım. İleriye bakmalıyız.

Bu genetik aşılar, Omicron enfeksiyonunu, viral replikasyonu veya başkalarına yayılmasını önlemez. Günlük hayatımızda, arkadaşlarımızla, ailelerimizle, hepimiz bunun doğru olduğunu biliyoruz. Dünyanın her yerinden gelen veriler, üçlü aşılananların Omicron'dan enfeksiyon, hastalık ve ölüm açısından yüksek risk altında olabileceğini göstermektedir.

Bu genetik tedaviler sızdırıyor, dayanıklılıkları zayıf ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki her erkek, kadın ve çocuk aşılanmış olsa bile bu tedaviler sürü bağışıklığı sağlayamaz ve COVID'i durduramaz. Tamamen güvenli değiller ve risklerin tam doğası bilinmiyor. Buna karşılık, sağlıklı bağışıklık sistemlerinin enfeksiyondan ve COVID'den iyileşmeden sonra geliştirdiği doğal bağışıklık, uzun sürelİ OLUP, bu virüsün neden olduğu hastalık ve ölüme karşı oldukça koruyucudur.

Risk varsa, seçim olmalıdır .

Bu, modern biyoetiğin temel temel gerçeğidir.

Tüm tıbbi prosedürlerin, aşıların ve ilaçların riskleri vardır.

Hepimizin bu riskleri anlama ve bu riskleri isteyerek kabul edip etmeyeceğimize kendimiz karar verme hakkımız var. Bunu inkar etmek, insan onurunu inkar etmektir. Bu sansür ve propaganda kampanyaları bize saygısızlık ediyor.

Kötülüğün birçok kökü vardır. İnsan onurunu inkar etme isteği en büyüklerinden biridir. Kalplerimizde ve ruhlarımızda bunun doğru olduğunu hepimiz biliyoruz.

Hipokrat yeminine gönülden bağlı bir hekim olsam da her şeyden önce bir koca, baba ve dedeyim. Şimdi size çocuklarımız ve onlara karşı sorumluluğumuz hakkında konuşuyorum.

Hiç değilse, çocuklarımızı beslemeli ve korumalıyız. Bu birinci iş. Bu senin işin. Bu benim işim. Bizi korumak onların görevi değil. Ve son iki yılda toplumumuz ve halk sağlığı tepkimiz onları koruyamadı. Halk sağlığı sistemimizin çocuklarımıza yapmamızı istediği birçok şey onlara doğrudan zarar verdi.

Çocuklarda kendine zarar verme, intihar ve uyuşturucu kullanımı tüm dünyada arttı. Kaygı, zorbalık, yıldırma, zorlama norm haline geldi. Çok genç yaşta ölçülen IQ düştü. Temel çocukluk gecikmeleri ölçülür.

Ve yaşlıları bir virüsten korumak için onlara genetik aşılar enjekte etmekten çocuklara fiziksel hasar meydana geldi. Çocuklar asla maskelenmemeli ve bu tür istismarlar bir daha asla olmamalı.

Bir ebeveyn olarak, çocuklarımızı korumak bizim sorumluluğumuzdadır. Bu genetik aşılardan zarar görürlerse, onlara bakmak zorunda kalacak olan bizleriz.

Ve bunu hayatımız  boyunca ve onların hayatı boyunca taşıyacağız. Çocuğunuz bu aşılardan zarar görürse, kederiniz ve bakım yükümüz ile baş başa kalırız.

Bu genetik aşılar çocuklarınıza zarar verebilir. Beyinlerine, kalplerine, bağışıklık sistemlerine ve gelecekte çocuk sahibi olma yeteneklerine zarar verebilirler.

Ve bu tür hasarların çoğu tamir edilemez.

Bu nedenle, sizden ricam, bu deneysel tıbbi ürünlerin çocuklarınızın zarar görme ihtimali olan riskler hakkında bilgi sahibi olmanızı rica ediyorum.

Kimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Kendin için düşün. Çünkü onları korumak ve beslemek bizim sorumluluğumuzdadır. Hasar görürlerse, hiçbir eyalet valisi, hiçbir federal halk sağlığı görevlisi, hiçbir televizyon doktoru size yardım etmek için orada olmayacaktır. Yük ailemizde olacak ve çocuğumuzu ömür boyu taşımak zorunda kalacağız.

Sonunda umut var. Bunun üstesinden geleceğiz. Halk sağlığı politikasını çarpıtan kalabalıkların çılgınlığını, Kitle Oluşumunu, eski medyanın etkilerini ve büyük teknolojinin teşvik ettiği korku ve psikolojik manipülasyonu şimdiden kırıyoruz.

Omicron, aşıların güvenli ve etkili olduğuna ve erken ilaç tedavisinin işe yaramadığına dair onaylanmış anlatıyı yok etti. Cumhurbaşkanımızın öngördüğü ve medyadaki paralı korku tacirleri tarafından bastırılan karanlık kış gerçekleşmedi!

Biz özgür bir halkız ve neredeyse 250 yıldır çiftçiler, esnaflar, dükkan sahipleri ve toprak sahipleri tarafından geliştirilen bir anayasaya göre kendimizi yönetiyoruz. Bu atalar monarşiyi ve oligarşiyi reddettiler ve dünya için bir ilham kaynağı olmaya devam eden bir anayasa yarattılar ve savaştılar.

Bizi yönetmesi için seçilmemiş Dünya Ekonomik Forumu'na ihtiyacımız yok. Onlar kendilerini bile yönetemezler.

Ben çocukken, parlak bir adam, “Ülkenin senin için neler yapabileceğini sorma; ülken için ne yapabileceğini sor” dedi. Burası bizim ülkemiz. Bu harika hediyeye sahibiz, ancak onu korumak istiyorsak onu savunmalıyız. Lütfen sözlerini zihninizde ve kalbinizde tutun.

Hepimiz lider olabiliriz ve şimdi göreve adım atma zamanı. Bu üç basit kelimeyi kalbimizde tutabilirsek, bunu atlatacağız ve bu zorlukların üstesinden geleceğiz.

Dürüstlük.

Onur.

Toplum.

Anahtar Kelimeler:
COVİDOmicronRobert Malone
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmet 2 yıl önce

Adam doğru söylüyor, inşAllah öldürmezler.