Öne Çıkanlar DSÖ Hurşit Tolon Kanser Deborah Cohen Enosis

ERDOĞAN ÇOK EKSİK SÖYLEDİ!

Yazan Muammer KARABULUT

-En son, “QA” da eklenen LGBT’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, değerlendirmesi çok eksik!

İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İş birliği Daimi Komitesi 38. Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı LGBT'yi, "İslam değerlerini zayıflatmayı amaçlayan bir tehdittir" şeklinde değerlendirdi.

ÜREMEYEN NÜFUS AZALIR!

Eğer Erdoğan’ın bahsettiği gibi, LGBTQA hareketini, “İslam değerlerini zayıflatmaya” yönelik bir tehdit olarak görürsek. Bu en çok LGBTQA projesi üzerinde çalışanların işini kolaylaştırır. Dolayısı ile bu hareket yanlış tanımlanır ve yanlış hedefe konularsa da LGBTQA’yı piyasaya sürenler kazançlı çıkar! Başlangıçta LG daha sonra da BTQA diye devam eden hareket çok açık, “nüfusu azaltma” projesidir. Asıl görülmesi gereken, kadın ve erkeğin olmadığı cinsellikten arındırılmış (desexualization) bir toplum yaratmaktır. Onun için de şimdiden toplumu hazırlayarak, kadın ve erkekten oluşan cinsiyet kavramı yerine LGBTQA’nın cinsel kimliklerini hazırlıyorlar. Çünkü hedeflenen, mevcudun ürememesi sonucu nüfusun azalmaktır.

Yıllar önce Almanya’da başlattıkları insan soykırımı deneylerine sonra ABD’de 20 milyon siyah kadını kısırlaştırarak devam ettiler. Bir suikast sonucu öldürülen Dr. Martin LutherKing Jr-(1929-1968) yeğeni Dr. Alveda King, meslektaşları ve National Black Pro-Life Coalition'daki diğer liderlerle birlikte, Amerika Birleşik Devletleri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı-HHS'ye Planlı Ebeveynliğe karşı ırkçılık konusunda resmi bir şikayette bulundu.

Şikayette Planlı Ebeveynlik, Siyah topluluklarda hedeflenen kürtajı yaygınlaştırmak yoluyla Amerika Birleşik Devletleri genelinde, ırkçı ve öjenik politikaları desteklemek ve teşvik etmekle suçlandı.(bkz) Şimdi aynı deneyi, GDO’lu yiyeceklerden mRNA sıvılarına kadar tüm erkek ırkını kısırlaştırarak sürdürüyorlar. Deneylerinin birini de 2002 yılında merkezi Oxford’a kurulan, Bill&Melinda Gates Vakfı’nı da destek verdiği Oxitec isimli genetik mühendisliği şirketinin, Zika Virüs’üne karşı laboratuvar da genetiği oynanmış Aedes cinsi sivrisinekleri kısırlaştırarak yaptılar. (bkz)

Amerika’da Gates Vakfı'nın başlangıcından itibaren birlikte olduğu Planlı Ebeveynlik Federasyonu (PPFA)*, “LGBTQ Olmak Hakkında Her Şey” başlığı ile LGBTQA ile birlikte seks eğitimini getirmek için koordineli bir kampanya başlattığını söylemek sanırım yeterli olacaktır. (bkz)

NÜFUSUN AZALTILMASINDA HEDEF, KADIN VE ERKEK!

Bu bilgiler kendi web sitelerinde çok daha fazlası olduğunu, artık kadının olmadığı yerde, kadına şiddet, erkeğin olmadığı bir toplumda da  erkeğin şiddeti söz konusu olmayacağına göre ya bunların istediği gibi AZALACAĞIZ ya da karşı durarak insan SOYUNU korumanın yollarını arayacağız.

Olaylara yanlış pencereden bakarsak, gördüğümüz manzara bizleri yanıltır.

(*) PPFA; Margaret Sanger tarafından 16 Ekim 1916 tarihinde New York’ta kuruldu. Başta, "uygun olmadığını" düşünülen insanların kontrolü olmak üzere, üreme sağlığı konusunda faaliyet gösteriyor.

Anahtar Kelimeler:
LGBTQAPPFAGDOMRNA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gõkhan 1 yıl önce

Eyvah....